Köroğlu İlkokulu

Vizyon: *** Ne olmak istediğimizdir. *** İdeallerimiz,hatta ulaşabileceğimizi asla düşünemediğimiz hayallerimizdir. *** Yönümüzü belirler, *** Hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösterir. İSTİYORUZ Kİ Okulumuzda,öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. •Her veli,okulumuzda öğrencisine her fırsatın verildiğini bilsin. •Okulumuzda öğretenler ve öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine yardımcı olmanın önemine inansın.

Misyon: Biz... Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen koşullarına yanıt verecek beceriler kazandırmak için varız... • Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. •Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır. •Hepimiz karşılıklı sorumluluklar alır verimli bir şekilde çalışırız. •Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz.

Başarılar: .

Isınma: Kömür
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://korogluilkokulu25.meb.k12.tr

Adres - KÖROĞLU MAH. KÖROĞLU KÜME EVLERİ KÖROĞLU KÖYÜ ILK ÖĞRETIM OKULU BLOK NO: 84 ŞENKAYA / ERZURUM

Yerleşim Yeri - Yerleşim yeri olarak köydür.

Ulaşım Ulaşım ilçe merkezine köy minibüsleri ile gerçekleşmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuzun ilçe merkezine uzaklığı 16 km, il merkezine uzaklığı 155 km dir.